Econobis: Nieuwe ledensysteem

Wat is Econobis en waarom stapt de Windvogel over

Dat is een nieuw ledensysteem dat samen met andere windcoöperaties is ontwikkeld in de sector. Momenteel wordt het door Energie Samen beheerd. Ook de Windvogel heeft bijgedragen aan deze ontwikkeling, alleen waren we nog niet overgestapt op dit systeem. Maar dat gaat de komende maanden gebeuren. Met dit systeem kunnen we een aantal beperkingen in het huidige systeem verbeteren. Zo komt er een betere “Aanmeld straat” waar nieuwe leden zich online kunnen aanmelden en bestaande leden hun participaties kunnen uitbreiden. Verder komt er een mogelijkheid om vervolgens meteen de betaling te doen.

Er komt ook ondersteuning voor het beheren van gezinnen, waarbij ouders meteen vanuit één account wijzigingen bij kinderen kunnen doorvoeren. Tenslotte zal er een integratie met mail komen, kunnen taken worden aangemaakt en opgevolgd en zal het mogelijk zijn om met meerdere medewerkers van de Windvogel te werken in de administratie.

Kortom veel nieuwe en verbeterde functies, die de Windvogel klaar maken voor de toekomst.

Wat gaat u als lid ervan merken?

  • Een nieuwe look en feel van de ledenportal, met meer mogelijkheden.
  • Een nieuw account (o.b.v. emailadres) en wachtwoord.
  • Het lidnummer krijgt een extra letter: 2010-533 wordt C2010-533
  • Mogelijkheid om betalingen voortaan met iDEAL te doen.
  • Gezinnenbeheer: meerdere leden met hetzelfde emailadres.

U krijgt nog bericht wanneer de feitelijke overgang gaat plaats vinden en hoe u een nieuw wachtwoord dient aan te maken.

Laetitia Ouillet

Laat een reactie achter

Categorieën