ALV op 10 oktober

Graag nodigen wij u uit voor de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van De Windvogel.

Let op. De aankomende ALV wordt gehouden op 10 oktober 2020 bij u thuis. Vanwege Corona maatregelen organiseren wij een digitale ledenvergadering.

De vergadering online volgen
De vergadering is zaterdag 10 oktober om 11:00 uur online te volgen via een Zoom link. Als u Zoom voor de eerste keer gebruikt dient u het programma te installeren. U krijgt de link naar de vergadering tijdig toegestuurd, samen met een link naar de online stemmogelijkheid. Zorg ervoor dat u op tijd ingelogd bent, wij beginnen graag om 11:00 uur. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.

Vragen vooraf insturen
Om er zeker van te zijn dat eventuele vragen goed beantwoord kunnen worden, kunt u vragen die u heeft over de stukken uiterlijk maandag 5 oktober per mail te sturen naar info@windvogel.nl. Tijdens de vergadering zullen wij deze vragen beantwoorden. Daarnaast zullen wij in aanloop naar de vergadering ook deze vragen en de bijbehorende antwoorden publiceren bij de vergaderstukken.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de online vergadering via de chatfunctie uw vragen te stellen. Het is mogelijk om via Zoom vragen te stellen wanneer u op het chatknopje klikt en uw vraag intypt. We kunnen niet garanderen dat we op alle vragen direct een reactie kunnen geven.

Stemmen vooraf en tijdens de vergadering mogelijk

Er worden een besluit genomen over de Jaarrekening 2019 tijdens de ALV. In aanloop naar de vergadering ontvangt u een link naar Survey Monkey. Dat is een online programma om stemmen te tellen. U kunt dit invullen tot 7 oktober. Dan tellen we de stemmen. Degenen die niet vooraf gestemd hebben, kunnen tijdens de online ALV op 10 oktober nog stemmen door de hand op te steken wanneer de voorzitter de vragen stelt.

Heeft u voorafgaand nog verdere vragen voor ons? Laat het ons weten via info@windvogel.nl. Tot ziens op de ALV van De Windvogel op 10 oktober 2020. Wij vragen aan leden van wie wij nog geen e-mailadres hebben, om dit aan ons door te geven via info@windvogel.nl.

Inge Verhoef

1 reactie

  1. Joop Kunst op 17 september 2020 om 14:13

    Had ik me al aangemeld? (overigens kan ik tot 12:30).

Laat een reactie achter

Categorieën