27 juni 2020 – Online algemene ledenvergadering

Bereid uzelf voor, stel uw vragen ditmaal vooraf!

Op zaterdag 27 juni houden wij onze algemene ledenvergadering. Door de coronacrisis ditmaal iets anders dan anders, we gaan online vergaderen. In deze mail ontvangt u instructies

Agenda en stukken
De agenda en stukken voor de vergadering zijn te vinden zijn op onze website en in de Windvaan.

Online deelnemen via Zoom

De vergadering is zaterdag 27 juni om 11:00 uur online te volgen via een Zoom link. U kunt deelnemen aan de ALV via zoom. Als lid ontvangt u de link.

Als u Zoom voor de eerste keer gebruikt dient u het programma te installeren. Zorg ervoor dat u op tijd ingelogd bent, wij beginnen graag om 11:00 uur. Tijdens de vergadering zullen we alle microfoons uitzetten behalve die van het bestuur. U kunt met elkaar praten via de chatfunctie van het systeem.

Stemmen

Alle leden kunnen stemmen via een enquete op Survey Monkey. De enquête is verstuurd naar alle leden. De enquete is nu al open en u kunt stemmen tot een uur na ALV. Tijdens de ALV zullen we de tussenstand op het scherm laten zien. U kunt dus gelijktijdig met de ALV en direct na behandeling van de onderwerpen stemmen in het systeem. Dit is anders dan eerder vermeld op de website. Daar werd vermeld dat stemmen in de ALV zal gaan via het opsteken van handen, dit bleek in een test niet praktisch te zijn.

Vragen vooraf insturen
Om er zeker van te zijn dat eventuele vragen goed beantwoord kunnen worden, kunt u vragen die u heeft over de stukken uiterlijk maandag 22 juni per mail te sturen naar info@windvogel.nl. Tijdens de vergadering zullen wij deze vragen beantwoorden. Daarnaast zullen wij in aanloop naar de vergadering ook deze vragen en de bijbehorende antwoorden publiceren bij de vergaderstukken.

Heeft u voorafgaand nog verdere vragen voor ons? Laat het ons weten via info@windvogel.nl.

Tot ziens op de ALV van De Windvogel op 27 juni 2020.

Bestuur en medewerkers

De Windvogel

030-3200705

online-alv

Inge Verhoef

Laat een reactie achter

Categorieën