Volgende Algemene Ledenvergadering

Graag nodigen we jullie uit voor de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van De Windvogel. In 2022 zal de eerstvolgende ALV plaatsvinden op zaterdag 25 juni om 11.00 uur in Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht.

Live!
Twee jaar hebben wij onze ALV vanwege coronamaatregelen online laten plaatshebben. Nu kunnen wij elkaar weer ontmoeten en wij zien ernaar uit om je te verwelkomen! Wij vragen je om je van te voren aan te melden, zodat wij een idee hebben van het aantal leden dat wij kunnen verwachten en wie wel of niet de lunch op locatie wil gebruiken. Als het lukt ontvangen wij je aanmelding graag voor 21 juni.

Vragen vooraf insturen
Om er zeker van te zijn dat eventuele vragen goed beantwoord worden, kun je je vragen alvast per mail sturen naar info@windvogel.nl. Om ons als bestuur de tijd te geven je vraag voor te bereiden, verzoeken wij je om vragen voor 17 juni naar ons te mailen. Dan zullen wij in de aanloop naar de vergadering de vragen en de bijbehorende antwoorden publiceren en bij de vergaderstukken voegen. Tijdens de vergadering zullen wij eventuele vragen direct beantwoorden.

Hier kun je agenda en de vergaderstukken vinden.