Volgende Algemene Ledenvergadering

Graag nodigen wij u uit voor de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van De Windvogel.

Let op. De aankomende ALV wordt gehouden op 10 oktober 2020 bij u thuis. Vanwege Corona maatregelen organiseren wij een digitale ledenvergadering.

De vergadering online volgen
De vergadering is zaterdag 10 oktober om 11:00 uur online te volgen via een Zoom link. Als u Zoom voor de eerste keer gebruikt dient u het programma te installeren. U krijgt de link naar de vergadering tijdig toegestuurd, samen met een link naar de online stemmogelijkheid. Zorg ervoor dat u op tijd ingelogd bent, wij beginnen graag om 11:00 uur. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.

Vragen vooraf insturen
Om er zeker van te zijn dat eventuele vragen goed beantwoord kunnen worden, kunt u vragen die u heeft over de stukken uiterlijk maandag 5 oktober per mail te sturen naar info@windvogel.nl. Tijdens de vergadering zullen wij deze vragen beantwoorden. Daarnaast zullen wij in aanloop naar de vergadering ook deze vragen en de bijbehorende antwoorden publiceren bij de vergaderstukken.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de online vergadering via de chatfunctie uw vragen te stellen. Het is mogelijk om via Zoom vragen te stellen wanneer u op het chatknopje klikt en uw vraag intypt. We kunnen niet garanderen dat we op alle vragen direct een reactie kunnen geven.

We stemmen tijdens de vergadering in Zoom

Er worden een besluit genomen over de Jaarrekening 2019 tijdens de ALV. Tijdens de vergadering stellen wij een aantal vragen en komt er een “poll” in beeld. U kunt tijdens de vergadering stemmen. Dan tellen we de stemmen.

Heeft u voorafgaand nog verdere vragen voor ons? Laat het ons weten via info@windvogel.nl. Tot ziens op de ALV van De Windvogel op 10 oktober 2020. Wij vragen aan leden van wie wij nog geen e-mailadres hebben, om dit aan ons door te geven via info@windvogel.nl.

Documenten ALV 10 oktober

Let op! Dit jaar is de ALV online bij u thuis.

WIEKER MET ONS MEE EN WORD LID

De Windvogel wil zon en wind voor iedereen, dus sluit je nu aan! Word lid van De Windvogel voor eenmalig € 50 en steun duurzame energieopwekking voor en door burgers. LID WORDEN

Bezoekadres

Europalaan 400
3526 KS Utrecht

Telefoon

030-3200702

E-mail

info@windvogel.nl

Twitter

Volg ons

Facebook

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Adres

Herculesplein 5
3584 AA Utrecht

Telefoon

030-3200702

E-mail

info@windvogel.nl