Save the Date: zaterdag 11 september Open Dag van De Windvogel

Kom langs op zaterdag 11 september bij de Open Dag van De Windvogel! Tijdens de Open Dag, waarvoor alle leden van De Windvogel van harte zijn uitgenodigd, zullen wij verschillende activiteiten organiseren rondom onze prachtige Amstelvogel, gelegen aan Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel.

Leer meer over de plaatselijke natuur van een lokale ecoloog, ga inhoudelijk de discussie aan over flexibiliteit bij windparken en de mogelijkheden voor (tijdelijke) energieopslag met enerverende sprekers als Thijs ten Brinck (Watisduurzaam) en vele andere experts. Ook kan iedereen op deze dag onze eigen windmolen de Amstelvogel bezoeken. 

Voor leden en introducés
De dag is open voor iedereen met interesse in windenergie en energietransitie of die lid wil worden van een energiecoöperatie. Tussen 11:00 en 15:00 ben je welkom bij de Amstelvogel. Voel je vooral vrij andere geïnteresseerden mee te nemen. Zeker vanaf 13:30 is het programma volledig toegankelijk voor iedereen. Uiteraard zorgen wij voor het eten en het drinken. Later ontvang je meer informatie over de precieze invulling van het programma. Voor nu: save the date! en zet 11 september alvast in je agenda!”

Adres en route windmolen de Amstelvogel
Middenweg 7, Ouderkerk a/d Amstel.  
Het is mogelijk om vanaf Bijlmer Arena de metro te nemen naar Holendrecht en verder te lopen naar de Ouderkerkerplas (1,7 km). 

Posted in

Koosje de Beer

Laat een reactie achter

Categorieën