Opbrengsten windmolens De Windvogel oktober 2023

Hoeveel stroom wekken de drie windmolens van De Windvogel op? In dit molenbericht dat maandelijks verschijnt, houden wij je op de hoogte over de prestaties van onze Gouwevogel, Appelvogel en Amstelvogel.

De Gouwevogel heeft in oktober 54932 KWh geproduceerd. Dit is 75,2% van de verwachte opbrengst. De beschikbaarheid van de turbine lag op 98,8%.

De Appelvogel heeft afgelopen maand 90952 KWh geproduceerd. Dit is 89,7% van de verwachte opbrengst. De beschikbaarheid van deze turbine lag op 96,3%. Dit vanwege een grote revisie aan het kruiremsysteem.

De Amstelvogel tot slot leverde 338470 KWh deze maand. De opbrengst was 100% van de verwachting. De beschikbaarheid van de turbine lag op 96.4%. Er was 5:30 uur geen wind. Deze maand was er 10 uur stilstand voor periodiek onderhoud. Hierbij werd een beschadiging op een blad gezien waarvoor nog een extra inspectie uitgevoerd moest worden door een ander team. Deze inspectie gaf 6 uur stilstand. Tussendoor was er nog een storing van een sensor die, inclusief reparatie, ook nog 8 uur stilstand gaf. Toch was de opbrengst nog 100 % van de verwachting.

Posted in

Koosje de Beer

Laat een reactie achter

Categorieën