De Windvogel doet mee met Onze Noordzeestroom

Onze NoordzeeStroom wil het eerste coöperatieve windpark bouwen op de Noordzee, waar in 2030 driekwart van het huidige elektriciteitsverbruik moet worden opgewekt. Via een windpark voor en door burgers en bedrijven komt Noordzee­stroom beschikbaar tegen een stabiele en eerlijke prijs.

Coöperatie Windunie en Energie Samen hebben dit project geïnitieerd. De Windvogel is samen met Vereniging Participatie Wind Op zee en BetuweWind partner binnen Onze Noordzeestroom. Grunneger Power ondersteunt het initiatief.

Eerlijke prijs

Onze NoordzeeStroom (ONS) wil de burgers en bedrijven van Nederland zekerheid bieden over de beschikbaarheid van energie tegen een stabiele en eerlijke prijs. Een coöperatief model is bij uitstek geschikt om de energie van de Noordzee beschikbaar te maken voor iedereen. Door ondernemers en inwoners toegang te geven tot de zeer betaalbare energie van de Noordzee plukken zij de vruchten van de energietransitie en draagt dit bij aan een eerlijke en betrouwbare energietoekomst voor iedereen.

Posted in

Koosje de Beer

Laat een reactie achter

Categorieën