27 juni – Online ALV

Bereid uzelf voor, stel uw vragen ditmaal vooraf!

Op zaterdag 27 juni houden wij onze algemene ledenvergadering. Door de coronacrisis ditmaal iets anders dan anders, we gaan online vergaderen. In deze mail leest u hoe dat in zijn werk gaat.

Agenda en stukken
De agenda en stukken voor de vergadering zullen vanaf 15 juni te vinden zijn op onze website www.windvogel.nl en in de Windvaan.

De vergadering online volgen
De vergadering is zaterdag 27 juni om 11:00 uur online te volgen via een Zoom link. Als u Zoom voor de eerste keer gebruikt dient u het programma te installeren. U krijgt de link naar de vergadering tijdig toegestuurd, samen met een link naar de online stemmogelijkheid. Zorg ervoor dat u op tijd ingelogd bent, wij beginnen graag om 11:00 uur..

Vragen vooraf insturen
Om er zeker van te zijn dat eventuele vragen goed beantwoord kunnen worden, kunt u vragen die u heeft over de stukken uiterlijk maandag 22 juni per mail te sturen naar info@windvogel.nl. Tijdens de vergadering zullen wij deze vragen beantwoorden. Daarnaast zullen wij in aanloop naar de vergadering ook deze vragen en de bijbehorende antwoorden publiceren bij de vergaderstukken.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de online vergadering via de chatfunctie uw vragen te stellen. Het is mogelijk om via Zoom vragen te stellen wanneer u op het chatknopje klikt en uw vraag intypt. We kunnen niet garanderen dat we op alle vragen direct een reactie kunnen geven. In ieder geval kunnen we de antwoorden na afloop delen.

Stemmen vooraf en tijdens de vergadering mogelijk

Er worden een aantal besluiten in stemming gebracht tijdens de ALV. Ook dat gaan we gedeeltelijk online doen. In aanloop naar de vergadering ontvangt u een link naar Survey Monkey. Dat is een online programma om stemmen te tellen. U kunt dit invullen tot 25 juni, 12 uur. Dan tellen we de stemmen. Degenen die niet vooraf gestemd hebben, kunnen tijdens de online ALV op 27 juni nog stemmen door de hand op te steken wanneer de voorzitter de vragen stelt.

Heeft u voorafgaand nog verdere vragen voor ons? Laat het ons weten via info@windvogel.nl.

Tot ziens op de ALV van De Windvogel op 27 juni 2020.

Buurtproject_Wiekeren_De Windvogel
Posted in

Inge Verhoef

Laat een reactie achter

Categorieën